Verhuizing doorgeven Waterbedrijf Groningen bij u thuis.
Zelf regelen

Verhuizing doorgeven

Bent u al klant van ons en gaat u verhuizen binnen het verzorgingsgebied van Waterbedrijf Groningen? (provincie Groningen en Eelde/Paterswolde) Kies dan voor zowel de optie 'waterlevering opzeggen' (van uw huidige adres) als voor de optie 'waterlevering aanvragen' (voor het nieuwe adres). Als u nog een tijdje water geleverd wilt krijgen op uw oude adres dan kunt u de optie 'waterlevering opzeggen' natuurlijk leeg laten en op een later moment invullen. Houd in elk geval de volgende gegevens bij de hand:
- uw inloggegevens
- of uw klantnummer (te vinden op de nota of jaarafrekening)
- datum verhuizing
- meterstand
 
Blijft er iemand achter in het huis van wie de gegevens nu al bij het waterbedrijf bekend zijn, dan hoeft er geen actie ondernomen te worden. Hooguit kan het verstandig zijn om het voorschotbedrag te laten aanpassen; immers door het vertrek van één of meerdere personen wijzigt het watergebruik.
 
De kosten voor het verwerken van een verhuizing bedragen € 19,- inclusief BTW. Geeft u uw verhuizing online door? Dan krijgt u
€ 11,- korting en betaalt u € 8,- 
 
Verhuizen 'naar ander waterbedrijf'
Gaat u verhuizen vanuit ons verzorgingsgebied naar het verzorgingsgebied van een ander waterbedrijf? Kies dan voor de optie 'waterlevering opzeggen.' Uiteraard hoeft u daarvoor geen administratiekosten te betalen.